• English
  • Română
Thursday, July 16, 2020
Life&People

BALUL BOBOCILOR, ÎNTÂMPLĂRI DIN CULISE

Am avut parte de un prim semestru de liceu foarte solicitant. Nu doar datorită învățăturii, ci și datorită activitățiilor școlare din care făceau parte pregătirile și repetițiile pentru balul bobocilor, care mi-au ocupat o mare parte din timp. Deși la început nu vroiam neaparat să particip la acest bal, ci doream să acord tot timpul învățăturii, la încurajările familiei, prietenilor și a doamnei profesoare Pamfiloiu Angelica Maria, am decis să particip pentru a descoperi noi provocări, a câștiga experiență și de ce nu, pentru a lega prietenii.

Timp de 3 luni am participat zilnic cu drag și interes la repetițiile pentru balul bobocilor. Fiind membră într-o echipă de dansuri în trecut, eram conștientă cât de complex este procesul de învăţare al paşilor și câtă atenție și importanță trebuia să acord acestor repetiții.

Mă simt norocoasă că am avut șansa de a învăța alături de un coregraf atât de talentat și priceput ca Bogdan Semeniuc, care a transformat fiecare pas de dans într-o plăcere, făcându-mă să uit de toate tensiunile ce existau de-a lungul repetițiilor.

Luna Decembrie fiind luna cadourilor, mi-a dăruit şi mie cea mai frumoasă surpriză! Munca, stresul și eforturile mele au fost în sfărșit răsplătite! După o prestație în care am dat tot ce am putut, în cadrul evenimentului Balul Bobocilor organizat de Liceul Național de Informatică Arad, am câștigat Miss Boboc 2018 – Locul I. Sunt foarte fericită și vreau să mulțumesc încă o dată familiei, prietenilor, profesorilor și doamnei directoare Pașcalău Maria care a făcut posibilă realizarea și organizarea acestui eveniment și tuturor celor care mi-au fost aproape și m-au susținut necondiționat! Mulțumesc din suflet!

Mulțumesc chiar și celor care au fost împotriva mea, m-ați făcut mai puternică și de neclintit! Nu voi renunța niciodată la ceea ce mi se cuvine în mod oficial! ,,Învingătorii nu renunţă, iar cei care renunţă nu ajung învingători ‘’(Aristotel). Juriul a decis! Balul Balurilor mă așteaptă! Sunt pregătită pentru marea finală și pentru o nouă provocare din care voi câștiga și mai multă încredere în mine! Această experiență nu m-a demoralizat, dimpotrivă m-a făcut mai puternică și mai sigură pe ceea ce îmi doresc! Am învățat o lecție care îmi va fi de folos în viață: ,,Un om făţarnic are două feţe şi niciun obraz. ‘’ (Nicolae Iorga).

UNTIL NEXT TIME MY LOVES, BYE! 🙂

 

Related Posts

No Comments

Leave a Reply

*

code