• English
  • Română
Saturday, July 2, 2022
Beauty&Fashion Hair

BUCLE FĂRĂ CĂLDURĂ

Fetelor, să fim sincere, cu toate ne dorim bucle bine definite fără a ne fi afectat părul. Evident, cea mai sigură și simplă metodă sunt bigudiurile. Dar probabil că deja știți asta de la multele website-uri pe care le-ați accesat în speranța de a găsi cea mai convenabilă metodă.

Acum, bineînțeles, fiecare dintre noi ne cunoaștem părul mai mult sau mai puțin, iar în caz contrar, putem apela la un hairstylist. Fiecare păr este unic, nu vom putea găsi niciodată două persoane care să aibă textura părului identică, dar un lucru este cert, dacă folosim bigudiuri nu este suficient doar să le aplicăm în păr. De aceea, am observat că multe fete își pun bigudiurile ca de exemplu după spălare când părul este încă umed. Într-adevăr, buclele ar putea ieși chiar frumos, dar să nu uităm că poate nu avem același noroc de fiecare dată. Motiv pentru care există produsele acestea grozave de la Fanola.

Spuma extra puternica 400ml – TOTAL MOUSSE FANOLA

Are un efect excelent în coafarea părului și nici nu-l încarcă. Mai multe detalii vă așteaptă acum pe www.hnicosmetice.ro!

Și desigur că nu pot omite unul dintre fixativele mele preferate!

Fixativ Ecologic Extra Puternic 320ml – ECO SPRAY FANOLA

Fixează puternic părul fără a-l încărca deloc. Pe site-ul www.hnicosmetice.ro puteți găsi o descriere mai amănunțită a produsului!

Sper că informațiile acestea să vă fie de folos, iar buclele voastre să arate minunat!

UNTIL NEXT TIME, MY LOVES! BYE! <3

Related Posts

No Comments

Leave a Reply

*

code