• English
  • Română
Saturday, July 2, 2022
Beauty&Fashion MAKE-UP

VĂ AȘTEPTĂM LA CURSUL DE AUTOMACHIAJ!

Fetelor, vești bune! Ateliere Educaționale Angels lansează cursul de automachiaj organizat în parteneriat cu compania de produse cosmetice și machiaj HNIcosmetice Romania și make-up artistul Diana Redei.

Dacă doriți să învățați tehnicile de bază în crearea unui machiaj care să vă reprezinte și pe care ceilalți din jurul vostru îl vor vedea cu admirație, atunci acest curs categoric va contribui în îndeplinirea obiectivului vostru. Produsele pe care le veți utiliza sunt de înaltă calitate și ușor de lucrat cu ele, mai ales la îndrumarea make-up artistului Diana Redei. Sfaturile pe care vi le va împărtăși sunt de încredere, iar ea vă va recomanda produsele pentru make-up care vi se potrivesc cel mai bine chiar de pe site-ul www.hnicosmetice.ro.

Machiajele cu care veți lucra sunt de la renumitul brand Pierre Rene Professional și în cazul în care până acum nu v-ați machiat cu ele, după finalizarea cursului veți avea destul timp la dispoziție pentru a vă acomoda cu acestea deoarece HNIcosmetice va oferi la finalul cursului un cadou fiecărei participante.

Pentru mai multe detalii despre curs, puteți contacta pagina oficiala de facebook @ScoalaDeModeleAngels sau contul de instagram @scoalademodeleangels. De asemenea, nu uitați să accesați site-ul www.hnicosmetice.ro pentru a descoperi întreaga gamă de produse!

Toate doritoarele sunt așteptate cu drag la curs și sper că vă va fi de folos în rutina voastră de make-up!

UNTIL NEXT TIME, MY LOVES! BYE! <3  

Related Posts

No Comments

Leave a Reply

*

code