• English
  • Română
Saturday, July 2, 2022
Beauty&Fashion MAKE-UP

STRĂLUCIREA INCLUDE UN MACHIAJ NATURAL

Ce bine mă simt după aplicarea machiajului meu de zi cu zi. Feminitatea nu se definește doar prin gesturi, felul de a vorbi sau stilul vestimentar, cu toate avem un mod unic de a ne prezenta la școală, la locul de muncă, la petreceri, ieșiri în oraș, pe stradă și așa mai departe. Fetelor, sunt sigură că vă place să vă simțiți frumoase în pielea voastră deoarece machiajul natural aplicat corect oferă această satisfacere.

Consider că fiecare femeie ar trebui să fie mândră de trăsăturile ei și să ofere atenție sănătății pielii, cât și îngrijirii acesteia, astfel încât să-și cunoască punctele forte în ale machiajului deși simplu, cu adevărat important. Așa ea se va pune delicat în valoare, fie prin culoarea ochilor, lungimea genelor, forma nasului și a buzelor sau proeminența pomeților.

Noi știm ce machiaj preferăm, dar până ajungem sau chiar dacă stăpânim deja bine arta machiajului… experimentăm. Căutăm produse calitative care să nu deterioreze sănătatea pielii, ba din contră, încă de la prima aplicare să ne simțim fresh pe toată durata purtării într-o zi normală și până la demachiere. De aceea, vă împărtășesc câteva dintre produsele mele preferate care se află în rutina mea zilnică.

BAZA DE MACHIAJ ILLUMINATING – PIERRE RENE PROFESSIONAL

După curățarea feței îmi place să încep cu această bază, ajută la o fixare mai bună și de lungă durată a machiajului. Plus, hidratează și catifelează pielea, astfel machiajul se așază mai frumos pe ten, iar la final pielea va avea un aspect neted. Până la urmă, machiajul natural ar trebui să ne pună în valoare frumusețea, în așa fel încât cineva care ne observă să spună că arătăm bine fără a ne strădui prea mult.

FONDUL DE TEN SKIN BALLANCE – PIERRE RENE PROFESSIONAL

Compoziție fluida și mirosul discret, maschează imperfecțiunile feței și conferă un aspect uniform pielii. Toată lumea își dorește un ten perfect fără acnee, puncte negre, pete, cearcăne, riduri și așa mai departe, dar pe măsură ce noi înaintăm în vârstă, este necesar să știm cum să ne etalăm cele mai bune părți ale noastre. Ce bine că acest fond de ten este confortabil pe toata perioada zilei și este eficient în ascunderea micilor noastre inconveniențe în materie de piele. Eu îl folosesc zilnic și sunt mulțumită deoarece are efectul pe care nu toate ți-l pot oferi, și anume că nici nu simt că-l port, se așază frumos pe piele.  

CREIONUL DE SPRÂNCENE BROW LINER PENCIL – PIERRE RENE PROFESSIONAL

Sprâncenele trebuie stilizate cu delicatețe. Eu spre exemplu, umplu doar micile goluri prin mișcări fine cu acest creion. Are o textură ușor pudrată.

RIMELUL DAYDREAM – PIERRE RENE PROFESSIONAL

Când spun că vreau gene lungi, folosesc acest rimel. Super ușor și rapid, odată aplicat rămâne pe gene fără să mai fie nevoie de retușuri pe durata purtării.

PUDRĂ TIP PERLE POWDER BALLS – PIERRE RENE PROFESSIONAL

Iubesc pudra aceasta! Oferă un boost de culoare machiajului. Conține activi protectori pentru tratamentul pielii ce netezesc imperfecțiunile (orez, mătase, cocktail de vitamine A, E, C) și filtru UV protector. Se poate găsi în mai multe nuanțe pe site-ul www.hnicosmetice.ro.

PUDRA ILUMINATOARE HIGHLIGHTING POWDER – PIERRE RENE PROFESSIONAL

Iluminatorul categoric este un produs must-have, îl folosesc de fiecare dată. Îmi place să-l aplic mai ales în colțul ochilor pentru a da acel efect doll-eyes, bineînțeles pe o mică suprafață dedesubtul ochilor pentru o mai bună sculptare a feței, nu aș putea omite nasul desigur și mai apoi buza superioară, chiar pe arcul lui Cupidon.

CREIONUL PENTRU CONTURUL BUZELOR LIP LINER – PIERRE RENE PROFESSIONAL

Un produs pe care îl folosesc des în rutina mea zilnică, conturarea iese perfect. Plus, este disponibil într-o grămadă de culori una mai drăguță ca alta.

RUJ SEMI MAT ROYAL MAT LIPSTICK – PIERRE RENE PROFESSIONAL

Dați-mi voie să vă spun, îl ador, punct. Formula este hidratantă și se simte plăcut pe buze. Este rezistent și vă asigur că acest ruj este aliatul perfect pentru orice zi din programul vostru, mai ales dacă aceea zi include o întâlnire cu cel mai acerb inamic al vostru. Controlul este de partea voastră cu acest ruj.

Sper că v-am fost de ajutor și că veți vizita site-ul www.hnicosmetice.ro! De asemenea, vă aștept cu drag pe site-ul meu www.ioho.ro!

UNTIL NEXT TIME, MY LOVES! BYE! <3

Related Posts

No Comments

Leave a Reply

*

code