• English
  • Română
Saturday, July 2, 2022

ABOUT ME

Numele meu este Ioana. Am văzut prima dată lumina zilei pe data de 27 februarie, momentan am 15 ani, provin din județul Arad și sunt mândră să fiu româncă.
Am conceput acest blog deoarece sunt o persoană artistică din multe puncte de vedere, unul dintre ele fiind literatura. Îmi place foarte mult să citesc și să-mi imprim amprenta pe o foaie de hârtie alături de toate gândurile mele. De asemenea, reușesc să obțin rezultate destul de bune la învațătură, chiar dacă uneori învățatul nu este preferatul meu, doar ca la orice copil obișnuit.
În afară de activitățile școlare practic lucruri precum dansul și desenul. Sunt genul de fată care-și exprimă sentimentele într-un mod destul de artistic. Muzica mă ajută extrem de mult în legătură cu acest fapt.
În aceeași ordine de idei, îmi place sportul. Cel mai probabil de aici se trage și pasiunea pentru dans. În acest domeniu dezvoltarea fizică nu este singurul avantaj, ci și faptul că am avut norocul de a cunoaște persoane noi cu care sunt în relații absolut grozave. Sunt o persoană sociabilă, în fiecare zi sunt în căutare de noi relații de prietenie, îmi place să creez legături.
În final aș dori să spun că sunt fericită deoarece am ocazia de a împărtăși o parte din aspectele care mă definesc pe mine. Totuși, sunt mult mai multe care încă n-au fost prezentate, dar sper că pe parcursul acestei călătorii excepționale în lumea blogului veți avea ocazia de a mă cunoaște mai bine.
UNTIL NEXT TIME, MY LOVES! BYE! <3