• English
  • Română
Saturday, July 2, 2022
Life&People

SALT DE LA 3000 DE METRI

Nimic nu se compară cu adrenalina unei înălțimi de 3000 de m, unei viteze de 200 km/h și priveliștea nemaipomenită pe care un salt cu parașuta ți le poate oferi. Am decis c-a venit momentul să ne aventurăm și astfel am apelat la GoJump.ro. Spre bucuria și surprinderea mea, părinții mei mi s-au alăturat, ceea ce a făcut experiența mai deosebită.

Vă spun sincer că am fost super relaxată pe parcursul întregii plimbări cu avionul până la altitudinea potrivită, adevăratul moment în care am realizat ce sunt pe cale să fac a fost atunci când s-a deschis ușa și am simțiț tot aerul puternic care intra în avion. Așa emoții n-am mai simțiț.

Clipa în care am făcut saltul și mă aflam în cădere liberă a fost ceva ce până acum asociam doar cu filmele de acțiune. Iar atunci când s-a deschis parașuta… zici că eram în altă lume, este frumos, nu știu cum aș putea s-o descriu mai simplu și sincer. Dacă aveți posibilitatea de a face asta, nu mai stați pe gânduri!

Salturile au fost efectuate în siguranță, instructajul bine pus la punct, iar oamenii prietenoși. Am fost pe deplin mulțumită de serviciile GoJump și recomand cu încredere!

FULL VIDEO PE YOUTUBE AICI!

UNTIL NEXT TIME, MY LOVES! BYE! <3

Related Posts

No Comments

Leave a Reply

*

code