• English
  • Română
Thursday, July 18, 2019
Beauty&Fashion Hair

AFLĂ SECRETELE UNUI PĂR LUNG ȘI SĂNĂTOS

Presupun faptul că oricine își dorește un păr bogat și sănătos, în special fetele. Totuși un păr frumos necesită îngrijire. Avem nevoie de tratamente corespunzătoare pentru tipul de păr pe care-l avem. Eu folosesc produse care mi se par excelente, Fanola și Oro Therapy.

Fanola este un brand de produse profesionale de păr, care conține tratamente pentru toate tipurile de păr.  Probabil că cei mai mulți oameni au auzit de acest brand datorită șamponului Fanola No Yellow, este folosit pentru părul blond sau decolorat care taie nuanțele nedorite de galben și nuanțează în gri. Oro Therapy este o gamă care are ca ingredienți principali uleiul de argan, keratina și micro-particulele de aur, aceasta hidratează și dă strălucire părului.

Eu folosesc destul de multe produse de la Fanola și Oro Therapy așa că voi spune în ce constă îngrijirea părului meu. În timpul spălării încep cu Șamponul restructurant Oro Therapy Aur 24K care conține micro-particule de aur, keratină, ulei de argan și ulei de Cyperus dulce pentru o strălucire naturală. După clătire, aplic Masca restructurantă Oro Therapy pe lungime pentru a restabili hidratarea și elasticitatea părului.

Mai departe, îndepărtez majoritatea apei din păr cu un prosop uscat pentru a aplica pe scalp Loțiunea anticădere a părului Fanola Energy pentru stimularea creșterii părului. De-ndată ce părul este complet uscat folosesc Uleiul restructurant pentru păr uscat și deteriorat Fanola Nutri Care pentru prevenirea vârfurlor despicate. În final, dacă este nevoie aplic pe părul proaspăt spălat Spray-ul Bi-phase Oro Therapy, cunoscut ca și Spray-ul în două faze cu Keratină lichidă și ulei de Argan, pentru descâlcirea și hidratarea intensivă a părului.

Creșterea unui păr sănătos și bogat nu este întotdeauna simplă, dar la sfârșit se văd rezultatele unui păr de aur. Vă recomand cu încredere produsele de păr de la Fanola și Oro Therapy, pentru un păr care întoarce toate privirile.

Voi cum vă îngrijiți părul? Dăcă considerați că nu aveți o îngrijire corespunzătoare a părului vostru sau dacă ați testat produsele de la Fanola și Oro Therapy exprimați-vă cu încredere opinia în comentarii despre acestea.

UNTIL NEXT TIME, MY LOVES! BYE! 🙂

Pentru mai multe detalii despre produsele menționate, accesați link-urile de mai jos:
ATENȚIE: Comandați doar produsele originale de la distribuitorul oficial in România www.hnicosmetice.ro

  1. ȘAMPON RESTRUCTURANT – ORO THERAPY AUR 24K
  2. MASCĂ RESTRUCTURANTĂ – ORO THERAPY 
  3. LOȚIUNE ANTICĂDERE A PĂRULUI –  FANOLA ENERGY
  4. ULEI RESTRUCTURANT PENTRU PĂR USCAT ȘI DETERIORAT –  FANOLA NUTRI CARE
  5. SPRAY ÎN DOUĂ FAZE CU KERATINĂ LICHIDĂ ȘI ULEI DE ARGAN –  ORO THERAPY

Related Posts

No Comments

Leave a Reply