• English
  • Română
Wednesday, November 29, 2023
Life&People

THE MOTANS, CONCERT LA ZILELE ORAȘULUI SÂNTANA

7 iulie 2018, a fost o zi plăcută deoarece am mers la zilele orașului Sântana. Organizatorii au amenajat foarte frumos locul, cu food court-uri și un mic parc de distracții. Totul a fost foarte distractiv.

Fratele meu mai mic, deși are doar 7 ani, are un adevărat talent când vine vorba de jocuri. Am fost foarte impresionată atunci când a nimerit fiecare țintă câștigând mai multe premii. În afară de asta, am luat toate caruselele la rând, inclusiv mașinuțele, și ne-am bucurat toți de timpul petrecut împreună.

La acest eveniment s-a desfășurat și concursul Miss Sântana 2018 organizat de Adela Czebely. Toate fetele au fost frumoase, dar în final câștigătoarea a fost domnișoara Alexia Ploșcaru.

Pe scenă și-au făcut apariția mai mulți artiști și trupe de dans. Printre trupele de dans a fost prezentă și trupa Angels din Sântana, de care pot spune că au avut un număr inedit. Ei abordează mai multe stiluri de dans și tehnicile lor sunt bine puse la punct.

În plus, am avut ocazia de a vedea câțiva dintre cunoscuții artiști ai României, frumoasa Mira și binecunoscuta trupă, The Motans. Aceștia au cântat foarte bine și au făcut un adevărat spectacol. În cele din urmă, am reușit cu greu să fac o poză împreună cu Denis Roabeș, solistul trupei The Motans.

Deoarece am ajuns mai târziu, nu am reușit să văd tot spectacolul și toți artiștii, dar m-am distrat foarte mult.

În final, pot spune că a fost un spectacol grozav și aștept cu nerăbdare să văd ce ne va pregăti orașul Sântana anul viitor.

Felicitări, tuturor organizatorilor și participanților! 🙂

UNTIL NEXT TIME, MY LOVES! BYE

 

Related Posts

No Comments

Leave a Reply

*

code