• English
  • Română
Saturday, July 2, 2022
Life&People

CUM AM AJUNS ÎN FINALA MISS ARAD 2019?

Duminică 24 iunie 2018, o zi pe care o așteptam cu nerăbdare ca să particip la Skirtbike. Un eveniment foarte drăguț dedicat doamnelor și domnișoarelor. Eveniment la care am ales să particip alături de familie și prieteni. Pur și simplu mă simțeam ca într-un film. Toate acele culori, rochii, coronițe și biciclete decorate au dat culoare în aceea zi de duminică petrecută în Arad.

A fost o adevărată paradă a frumuseții dedicată femeilor. Circulația a fost oprită special pentru acest eveniment, iar toți cei prezenți și-au scos camerele de filmat pentru a surprinde momentul. Claxoanele bicicletelor și țipetele de urare stăpâneau străzile. După ce parada s-a încheiat, noi, participatele, ne-am adunat în parcul Eminescu pentru decernarea premiilor.

Era spre sfârșitul programului și așteptam să plecăm acasă. Totuși, prezentatorul evenimentului mi-a strigat numărul meu de participare și m-a chemat pe scenă. Am fost foarte surprinsă să aflu faptul că juriul m-a remarcat la defilare și m-a desemnat să intru direct în finala Miss Arad 2019. Am fost foarte emoționtă și inima mea bătea cu putere, eram fericită, iar oamenii mă aplaudau.

A fost pentru prima dată când o fată a fost trimisă direct în finala Miss Arad la un astfel de eveniment. Îi mulțumesc frumoasei doamne Adela Czebely, președinte la Agenția de Modele Angels, și celorlalți membrii din juriul Skirtbike. Le mulțumesc mult pentru faptul că văd în mine o potențială câștigătoare a unui concurs atât de important pentru județul Arad și pentru această oportunitatea de a intra în lumea modei.

Aștept cu nerăbdare să am parte de noi experiențe în cadrul concursului Miss Arad 2019 și tot odată să particip din nou la evenimentul SkirtBike.

În concluzie, viața este plină de surprize și mă bucur că pe langă faptul că am terminat cu bine școala gimnazială am avut parte de această surpriză extraodinară. Miss Arad, I’m coming!

UNTIL NEXT TIME, MY LOVES! BYE! 🙂

Related Posts

No Comments

Leave a Reply

*

code