• English
  • Română
Wednesday, February 28, 2024
Beauty&Fashion FASHION

STILUL MEU

Nu sunt o persoană cu un stil al îmbrăcămintei foarte sofisticat. Dacă s-ar putea aș dori să fiu cât mai comodă, astfel încât outfit-ul pe care îl abordez să-mi ofere cât mai multă încredere în mine. Cred că felul în care se îmbracă o persoană îl reprezintă. Datorită faptului că sunt genul de persoană care dorește să se simtă comfortabil în propia ei piele, îmbrăcămintea mea nu cuprinde o structură prea complexă sau sofisticată.

Din punctul meu de vedere un hanorac simplu și comod, niște blugi simpli de orice culoare și sneakeri alcătuiesc îmbrăcămintea perfectă de zi cu zi pentru mine. Acum că mă gândesc la acest lucru, cred că stilul meu se poate asocia cu cel al caracterului Zendeyei pe care l-a jucat în K.C Undercover. Să nu credeți că o fată de 15 ani nu poate viziona niște desene pe Disney Channel… haha! De asemenea iubesc și micile rucsăcele atât cu modele colorate cât și cele simple.

Îmbrăcămintea mea de zi cu zi este foarte simplă. Recomand acest tip de outfit tuturor adolescentelor care nu au nicio idee despre cum ar trebui să se îmbrace într-o zi obișnuită de școală.

Nu pretind că sunt un fashion designer, sunt doar o adolescentă căreia îi place să se aranjeze puțin cu articolele vestimentare din garderoba ei. Însă, ca oricărei fete, îmi place să amestec culorile și să văd ce iese. Roșul este culoarea me preferată, deoarece este o culoarea care te face să ieși în evidență în cadrul oricărui peisaj. Dacă aș alege o culoarea care mi s-ar potrivi la orice vestimentație ar fi roșu.  Albastrul este o culoare blândă care dă impresia unui spirit liniștit și regal. Rozul este culoarea care exprimă puterea feminină din ziua de azi, după cum spunea Barbie:,,Nu este niciodată prea mult roz!”. Galbenul te poate înveseli, dar trebuie folosit în cantități potrivite. Verdele este culoarea păcii și naturaleții. Portocaliul este foarte puternic și trebuie folosit în cantități minime. Violetul este o culoare artistică și senzuală. Maroul este predestinat cel mai mult bărbaților. Albul și negrul sunt nonculori care se potrivesc la orice. Prin urmare avem la dispoziție o varietate întreagă de culori din care poți crea ținute superbe.

                                        NU HAINELE ÎL FAC PE OM, DAR ELE ÎL REPREZINTĂ!

Related Posts

No Comments

Leave a Reply

*

code