• English
  • Română
Saturday, July 2, 2022
Life&People

PRIMĂRIA ȘIMAND NE-A FĂCUT O SURPRIZĂ

Timpul trece repede când te distrezi. Fiindcă au mai rămas doar câteva zile din vacanță, îmi petrec timpul făcând activitățile mele preferate și participând la anumite evenimente precum și Zilele Șimandului.

De asemenea, an de an în cadrul acestui eveniment sunt premiați elevii din Șimand atât cu rezultate foarte bune la învățătură cât și pentru alte activități extracurricurare.

Mă bucur că și-n acest an mă aflu printre acești copii silitori care și-au dedicat o mare parte a timpului pentru a învăța și a obține rezultate remarcabile. Premiile au fost diferite în cazul fiecărui copil în funcție de rezultatele obținute. Eu am câștigat un trofeu pentru media 10,0 pe clasa a opta și încă unul alături de un televizor pentru cea mai mare medie pe școală obținută la capacitate, adică 8,79.

La sfârșitul premierii am avut ocazia de a participa la o tombolă special dedicată premianțiilor unde s-au câștigat diferite cadouri.

După acest moment evenimentul a continuat cu activitățile programate. Multe trupe folclorice, cântăreți de muzică populară și alți artiști și-au făcut apariția.

Doresc să mulțumesc Primăriei din Șimand, viceprimarului Iustin Șodinca și în special d-lui primar Dema Florin pentru toată implicarea și devotamentul de care a dat dovadă. În fiecare an se gândește la copiii din Șimand pregătindu-ne diferite surprize sau premii . De asemenea și d-lui director al Școlii Șimand, Petcuț Raul, pentru tot ajutorul și fairplay-ul dat elevilor.

UNTIL NEXT TIME, MY LOVES! BYE!

Related Posts

No Comments

Leave a Reply

*

code