• English
  • Română
Wednesday, July 15, 2020
Beauty&Fashion Hair

PĂRUL CREȚ, UN SPECTACOL REBEL

A avea un păr creț și sănătos înseamnă a investi într-o anumită gamă largă de produse pentru menținerea frumuseții acestuia. Cu siguranță multe persoane cunosc faptul că părul creț trebuie să dispună de cele mai multe ori de un tratament special. Pentru a beneficia de un păr plin de vitalitate, flexibil și incredibil de strălucitor cu bucle bine definite și fine ca mătasea este necesar să alegem cu atenție produsele corespunzătoare de îngrijire.

Îmbogățite cu proteine care ajută la hidratarea și restabilirea elasticității, produsele Fanola conferă protecția potrivită pentru un păr creț. Începând de la șamponul Fanola Curly Shine, îmbogățit cu proteine de mătase naturală, până la masca de păr Fanola Curly Shine, oferind o acțiune de hidratare și protecție antistatică și antiumiditate, părul va arăta mai plin de viață ca niciodată.

După spălarea părului este recomandat să folosiți crema pentru definirea buclelor – EASY CURLcu efect de separare și modelare a buclelor sau crema pentru păr creț Fluid – CURL CONTROL, definește cu precizie forma naturală a buclelor pentru un look care întoarce toate privirile.

Utilizarea acestor produse profesionale va combate cele mai des întâlnite probleme la acest tip de păr, deshidratarea și electrizarea firului gros de păr nu vor mai fi o problemă. Părul creț este chiar el un spectacol rebel și deosebit, motiv pentru care multe persoane doresc să-l aibă, dar precum orice tip de păr, are nevoie de atenție și îngrijire.

Pentru mai multe detalii despre produsele menționate, accesați link-urile de mai jos:
ATENȚIE: Comandați doar produsele originale de la distribuitorul oficial in România www.hnicosmetice.ro

1. ȘAMPON PENTRU PĂR CREȚ SAU ONDULAT  – FANOLA CURLY SHINE 

2. MASCĂ PENTRU PĂR CREȚ SAU ONDULAT  – FANOLA CURLY SHINE 

3. FLUID PENTRU DEFINIREA BUCLELOR – CURL CONTROL

4. CREMĂ PENTRU DEFINIREA BUCLELOR – EASY CURL

 

 

Related Posts

No Comments

Leave a Reply

*

code