• English
  • Română
Wednesday, May 31, 2023
Life&People

O VARĂ DE NEUITAT

La începutul acestei veri am încheiat o etapă importantă și anume școala gimnazială. Sunt destul de entuziasmată că voi avea în sfârșit ocazia de a-mi petrece timpul precum o bloggeriță liceană ar face-o. Aștept cu nerăbdare începerea liceului și a unui nou capitol.

Pe parcursul acestei veri pasiunea pentru lumea fashion, a călătoritului și a blogging-ului a devenit din ce în ce mai mare. Am învățat cât de important este să apreciezi fiecare moment pus la dispoziție pentru a socializa, a cunoște persoane noi și pentru a explora o lume complet diferită.

Nu doar în aceste ultimele 3 luni de vară, dar în ultimul an, viața mea din punct de vedere social și profesional a devenit mai aglomerată datorită oamenilor pe care am avut ocazia de a-i întâlni. Am reușit să-mi folosesc timpul într-un mod productiv de care sunt sigură că mă va ajuta pe viitor.

Acestă experiență mi-a arătat că prin multă muncă și ambiție poți ajunge foarte departe în funcție de domeniul pe care te axezi. Prin urmare, doresc să vă împărtășesc faptul că sunt din ce în ce mai atașată de acest blog. Sunt fericită că vă împărtășesc gândurile, părerile și întâmplările prin care trec și sper că veți continua să-mi stați alături de-a lungul acestei călătorii în lumea blogului.

UNTIL NEXT TIME, MY LOVES! BYE! <3

 

 

Related Posts

No Comments

Leave a Reply

*

code