• English
  • Română
Wednesday, December 11, 2019
Travel

BARCELONA

Barcelona este un oraș incredibil, cu o mulțime de obiective turistice. Pe timpul acelei șederi am avut ocazia de a vizita multe locuri și de a cunoaște persoane noi. Cred că ar trebui să încep prin a spune că nu am stat decât două zile la plajă, iar restul zilelor am fost într-o continuă mișcare.

Am vizitat grădina zoologică din Barcelona. Este imensă și nu sunt încă sigură dacă am văzut-o în totalitate. Cuprinde aproximativ 500 de specii de animale din întreaga lume. Am avut posibiliatea de a asista chiar și la primul meu spectacol acvatic și de a vedea minunații delfini și trucurile lor amuzante.

Mai departe am mers la Catedrala Sagrada Familia. Construcția acestei catedrale a început mai bine de un secol, chiar cu 136 de ani în urmă, iar construcția va fi finalizată în totalitate abia în anul 2032. O operă unică de artă care merită vazută! Totuși, coada a fost atât de lungă, încât nici n-am mai așteptat, am făcut niște poze și ne-am continuat călătoria.

Aquarium-ul din Barcelona ne-a oferit oportunitatea de a vedea și portul. Este unul dintre cele mai vizitate locuri din Barcelona, având peste 11.000 de specii marine. Reprezintă una dintre cele mai importante expoziții marine din Europa.

Parcul de distracții Port Aventura este doar la o oră distanță de Barcelona. Acolo am fost pentru prima dată într-un montain-rus împreună cu tatăl meu și a fost grozav. Nu am mers chiar peste tot în acel parc deoarece este uriaș, dar ne-am distrat.

Un alt obiectiv turistic a fost Palatul National de pe dealul Montjuic. Am văzut o parte din expoziția Muzeului de Artă Catalunya. Acel palat are o arhitectură incredibilă, iar priveliștea din vârful palatului este splendidă. Am văzut până și spectaculoasele Fântâni Magice din Barcelona care se aflau în fața palatului.

Totuși, cea mai teatreală activitate de care am avut parte în Barcelona a fost când am mers la Cirque du Soleil. Este cel mai faimos circ din lume. Unii dintre cei mai talentați oameni din lumea circului se află la Cirque du Soleil pentru a impresiona mereu publicul. A fost o exeperiență unică.

La sfârșitul vacanței am avut parte de o ultimă cină specială pe terasă în timp ce portul maritim ne-a încântat cu priveliștea lui.

În concluzie, Barcelona este un oraș incredibil de încântător care merită vizitat.

UNTIL NEXT TIME, MY LOVES! BYE! 🙂

 

 

Related Posts

No Comments

Leave a Reply