• English
  • Română
Saturday, April 20, 2024
Life&People

EXPERIENȚA MEA CU ȘCOALA DE MODELE ANGELS EVENTS

Am avut deosebita onoare de a fi imaginea cursului de modeling organizat de agenția de manechine și fotomodele Angels Events și Asociația Angels Organization, desfășurată pe 22.11.2019 – 17.01.2020 la Atrium Mall Arad sub îndrumarea d-nei profesoare Adela Czebely.

Proiectul este educațional, nu a existat o selecție preliminară, toți copiii și tinerii au fost bineveniți.

Pe lângă participarea mea ca îndrumător secund au mai fost și alte două domnișoare drăguțe, Emanuela Roz și Alexia Ploscaru. Împreună le-am povestit despre experiențele noastre din cadrul ședințelor foto și a prezentărilor de modă. Să fii model necesită anumite calități precum seriozitate, profesionalism, dorința de a învăța și abilitatea de a te adapta situațiilor sub presiune sau perioadelor aglomerate din viața unui model. Contează foarte mult felul în care relaționezi cu oamenii din această industrie, maniera în care te prezinți, de la îmbrăcăminte și până la expresiile feței. De exemplu, un model merge la un casting pentru un fashion show, o reclamă sau o ședință foto, vrea să iasă în evidență. Cum face asta, mai întâi trebuie să fie atentă la ținuta corpului, atitudine, machiaj (ceva simplu pentru a-i pune în valoare frumusețea naturală), un hairstyle potrivit, un outfit decent dar edgy în același timp (depinde de casting)… deoarece prima impresie contează. Uneori, chiar dacă îndeplinești toate aceste cerințe, s-ar putea să nu fi aleasă și nu pentru că tu ai făcut ceva greșit, dar pentru că nu ești ceea ce ei caută. Industria modeling-ului este împărțită pe categorii și este înzestrată cu o diversitate grozavă. Nu există un singur tipar, de aceea trebuie să accepți anumite situații și să treci mai departe, se numește toleranță. Poate reușești data viitoare, nu te descuraja!

Toata lumea ar trebui să aibă un stil de viață sănătos, dar modele în special au o alimentație echilibrată, se întrețin fizic, au o viață activă. Am auzit de multe ori comentarii și critici aruncate la adresa modelelor, cum că ele se înfometează pentru a fi cât mai suple. Din păcate, sunt cazuri în care se ajunge la anorexie. Totuși, modelele în general nu decurg la asemenea fapte, uneori pot petrece în jur de 12 ore sau mai mult într-un studio sau la o prezentare de modă, consumă energie și au nevoie să mănânce. De aceea au o anumită dietă pentru a se menține în formă și a le oferi energia de care au nevoie. Nu mănâncă orice cu un motiv, o nutriție sănătoasă este benefică pentru organism.

Cursanții au fost dornici să ne asculte toate întâmplările și sfaturile.

Pe parcursul perioadei de desfășurare a cursului, mai mulți experți din diferite domenii au luat parte în dezvoltarea cursanților cu privire la cunoștiințele despre îngrijirea tenului, aplicarea corectă a machiajului și styling-ul părului, noțiuni de frumusețe oferite de profesioniști.

La seminarul de beauty “Learn from the best” organizat pe data de 10.01.2019 împreună cu HNI COSMETICE, trei femei minunate ne-au onorat cu prezența lor. Rita Paraschiv, absolventă a școlii de estetică SER Italia, a explicat de ce pot apărea imperfecțiuni ale pielii și până la modalitățile în care pot fi tratate. O piele îngrijită nu doar că arată mai bine, dar este esențială pentru sănătatea noastră. Diana Redei este un make-up artist și a făcut o demostrație în fața cursanților despre cum ar trebui să arate un machiaj frumos, fin și ce fel de produse sunt necesare pentru pregătirea tenului înainte de a aplica machiajul. Un machiaj natural și discret pe timpul zilei ne oferă mai multă încredere în noi. Adriana Nini este un hairstylist, aceasta a continuat cu o coafură simplă, potrivită atât pentru un stil casual, cât și pentru o ocazie mai specială.

Ultima activitate a acestui curs a fost reprezentată printr-un spectacol de modă din incinta Atrium Mall Arad. Cursanții au defilat în ținute de la Effect, C&A, Mizar, Vlady’s și Waikiki. După multe ore de formare teoretică și practică (ședințe foto, prezentări de modă, seminar de frumusețe, educație pentru sănătate și estetică, noțiuni de îngrijire a pielii și părului specifice vârstei, introducere în domeniul modeling-ului și fotomodeling-ului, comunicare non-verbală, atitudine, defilare pe catwalk și mișcare scenică, managementul emoțiilor) absolvenții au primit o selecție de fotografii editate profesional și o diplomă care atestă absolvirea acestui curs.

Am fost foarte încântată când d-na Adela Czebely mi-a cerut să fiu imaginea cursului, un lucru pe care l-am acceptat cu drag. Vă puteți imagina recunoștiința pe care o port față de ea, femeie de succes, și tot ceea ce mi-a oferit prin realizările ei. O felicit pentru că se poate adapta la orice situație, pentru că are mereu zâmbetul pe buze și pentru că ține mereu lucrurile în mișcare.

UNTIL NEXT TIME, MY LOVES! BYE! <3

Organizatori:

Angels Events și Angels Organization

Partener oficial:

Atrium Mall Arad

Parteneri:

HNI COSMETICE, Icetech Arad, Tresor by Gold Fashion, Teilor, Cozacone si Cozacone Woman, Effect, Mizar, Vlady’s, LC Waikiki, Diana Redei Make-up Artist, Prêt à Porter by Adriana Nini, AradCity;

Parteneri media: Ioana Hotaran, Arad – Online Web Design Studio, Publicitate Arad, Special Arad, Newsar Arad, criticarad.ro, Gazeta Locală, CONTRAPUNCT.eu, ARQ, TV-ARAD.RO, Radio Arad, Studio Arad Fabrizio Andrei;

Materiale de promovare au fost realizate de Icetech Arad.

Related Posts

No Comments

Leave a Reply

*

code